Forum
new way of cheating, just try another language
|
LiTTLe RoSeBuD wrote
at 4:35 PM, Sunday August 30, 2009 EDT
tomisaTheHorse: He he
torcadrinovci: i ja sam ima sedmicu torcadrinovci: i detku tomisaTheHorse: Ovo sve neki levati torcadrinovci: a u p m torcadrinovci: e sad ga jebi Lblack: vas dvojica ne treba provjeriti ja znam ?to govori? i da æete biti prigu?en i zabrana tomisaTheHorse: Ajde google translate otpepaj Signorciccio has left tomisaTheHorse: Prevedi to :) Lblack: vas dvojica ne treba varati ja znam ?to govori? i da æete biti prigu?en i zabrana torcadrinovci: LBlack - pederèino ( prevedi ) tomisaTheHorse: Ma ko ti vara, ja ti samo mamu karam tomisaTheHorse: Moron koristi google translate vike1924 is here torcadrinovci: Lblack - jebem ti mamu u piæku tomisaTheHorse: Nane ka?e se pièku, ne piæku torcadrinovci: a brzi ode on torcadrinovci: ok sorri torcadrinovci: sorry tomisaTheHorse: Vrime je da stisnem tomisaTheHorse: :)))) torcadrinovci: ajmo ga naæ ponovo tomisaTheHorse: Ma ko ga jebe torcadrinovci: ma tako je Lblack: da su uèinili ste razbijanje pravila torcadrinovci: Lblack - mama ti smrdi tomisaTheHorse: Ok we are breaking the rules getoffmychips is here tomisaTheHorse: And we are sorry for that. Lblack: imam rez i copyed ?to vas dvojica radite i vi ste uèinili na mjestu tomisaTheHorse: So I am apologize, and what about you? tomisaTheHorse: Can you apologize for being stupid? |
Replies 1 - 7 of 7
|
LiTTLe RoSeBuD wrote
at 4:39 PM, Sunday August 30, 2009 EDT then afterwards, a little more only with (opinion) is harassing:
tomisaTheHorse: Ej budala æe me prijavit :) torcadrinovci: i ja bi te, da mi tako pi?e? torcadrinovci: ;)))))) IsisBoy is here tomisaTheHorse: Ma jebi ga , odo malo blefat tomisaTheHorse: A sranja torcadrinovci: dada tomisaTheHorse: Odma par na stolu torcadrinovci: fold tomisaTheHorse: ma ja Lblack is here tomisaTheHorse: nek se njih dba pokolju torcadrinovci: propucan menad?er rodiæa torcadrinovci: ttoooooooooooooooo tomisaTheHorse: Znam, to je samo nastavak jada oko hajduka torcadrinovci: ajde juèer se neda kelava svladat nikako tomisaTheHorse: A sranja jack yeager is here peter11 has left tomisaTheHorse: Neæe me karta torcadrinovci: ni mene |
|
Lblack wrote
at 4:43 PM, Sunday August 30, 2009 EDT adrinovci: i fuck your sister
tomisaTheHorse: My love for you is over tomisaTheHorse: Your asshole became too stretch tomisaTheHorse: So i have to find an new one Meganus: can I have your sister next? |
|
stickyourcard wrote
at 10:46 PM, Sunday August 30, 2009 EDT those guys are hilarious lol
|
|
Miss_Tink_1377 wrote
at 3:40 AM, Sunday September 6, 2009 EDT WHY WOULD YOU POST A FORUM ABOUT CHEATING .
L-ROSE CHEATS EVERYDAY WITH 4 OTHER PLAYER. U LIVE IN THE SAME HOUSE WITH OTHER PLAYERS AND SET IT UP SO YOU COULD SIT AT THE SAME TABLE ON TOURNEYS,SO YOU CHEAT TO. SO POST ONE ABOUT YOUR SELF AND THE OTHER PLAYERS AT YOUR HOUSE CHEATING......MISS_TINK |
|
Peter G. wrote
at 12:59 AM, Monday September 7, 2009 EDT stop bitching
|
|
Rhiosace wrote
at 4:05 AM, Monday September 7, 2009 EDT J'adore les noobs! oui?
|
|
hewa wrote
at 11:35 AM, Monday September 7, 2009 EDT J'em appele Penise.
|